Woonkamer
Keuken
Badkamer
Slaapkamer
Tuin

Woonstijl
Interieur
Kunst
Meubels
Aankleding

Verlichting
Verwarming en Klimaat
Sanitair
Kozijnen en Ramen
Raamdecoratie

Haarden en Kachels
Serre's
Tuinmeubels
Plafonds
Vloeren

Wanden en Deuren
Garagedeuren
Zonwering
Doe Het Zelf
HovenierSitemap

 

 

De depot hypotheek

'In depot geven' betekent: in bewaring geven, meestal van effecten, bij een bank of commissionair in effecten. Een depot is dus een spaarrekening voor uw geld. De gecombineerde depot hypotheek is een mix tussen de spaarhypotheek en de depotrekening en vormt hiermee een compleet nieuw product. U betaalt hiermee bedrag aan rente en sluit tevens een levensverzekering af. Zo is er een hoge financiering en een optimaal belastingvoordeel mogelijk.


Door deze mix heeft namelijk u een maximale hypotheekhoogte en hypotheekrente aftrek. Met deze hypotheekconstructie kan de hypotheekhoogte in voordeel van u worden bijgesteld. Op deze wijze combineert u alle voordelen met elkaar tot een aantrekkelijk product. Bij een hypotheek met depot is echter iets anders. Dan heeft u naast uw hypotheek een extra spaarrekening die is bedoelt om een verbouwing te financieren.

Wonen.webzo is verder geen hypotheekbemiddelaar, indien u een hypotheek offerte wilt aanvragen moet u dat elders doen, bijvoorbeeld via de website van een erkende hypotheekadviseur.


Woonwinkels
Adviseurs
Architecten
Styling
Binnenhuisarchitecten

Bouwen
Klusbedrijven
Beveiliging
Renovatie
Woningonderhoud

Verhuisbedrijven
Makelaars
Woninginrichting
Kleurgebruik
Design

Accessoires
Kamerplanten
Kunst
Woonwarenhuizen
Huishoudelijke apparatuur

Meubeldesign
Interieur decoratie
Interieuradvies
Huis inrichting
Design meubels