Woonkamer
Keuken
Badkamer
Slaapkamer
Tuin

Spaarhypotheek

Tweede hypotheek
Continuïteit hypotheek
Hypotheek aanvragen
Offerte Aanvragen
Hypotheek afsluiten

Hypotheekadvies
Berekening hypotheek
Hypotheekrente

 Sitemap

 

Krediethypotheek

De krediethypotheek is een alternatief voor consumptief lenen. U heeft hiermee een doorlopend krediet met uw huis als onderpand. U gebruikt dan de overwaarde van uw huis. Door deze zekerheid is krijgt u een lagere variabele rente te hanteren dan bij een consumptie krediet. Het is ook een erg flexibele persoonlijke lening. Bij deze hypotheekvorm wordt een krediet limiet afgesproken, doorgaans tot 75% van de executiewaarde van uw huis. Het is dus een goedkope manier van geld lenen, en u krijgt veel vrijheid wat betreft het opnemen van geld.

Let op: de rente is alleen aftrekbaar als het wordt gebruikt voor verbetering van uw woning. Ook de rente kunt u bij deze hypotheek over het algemeen niet vastzetten. Deze hypotheekvorm is vooral geschikt voor mensen die tijdelijk een extra geldbedrag nodig hebben. Het kan ook gebruikt worden door mensen die eerder willen stoppen met werken, of op deze manier hun pensioen willen aanvullen.

Wonen.webzo is verder geen hypotheekbemiddelaar, indien u een hypotheek offerte wilt aanvragen moet u dat elders doen, bijvoorbeeld via de website van een erkende hypotheekadviseur.


Woonwinkels
Adviseurs
Architecten
Styling
Binnenhuisarchitecten

Bouwen
Klusbedrijven
Beveiliging
Renovatie
Woningonderhoud

Verhuisbedrijven
Makelaars
Woninginrichting
Kleurgebruik
Design

Accessoires
Kamerplanten
Kunst
Woonwarenhuizen
Huishoudelijke apparatuur

Meubeldesign
Interieur decoratie
Interieuradvies
Huis inrichting
Design meubels