Woonkamer
Keuken
Badkamer
Slaapkamer
Tuin

Woonstijl
Interieur
Kunst
Meubels
Aankleding

Verlichting
Verwarming en Klimaat
Sanitair
Kozijnen en Ramen
Raamdecoratie

Haarden en Kachels
Serre's
Tuinmeubels
Plafonds
Vloeren

Wanden en Deuren
Garagedeuren
Zonwering
Doe Het Zelf
HovenierSitemap

 

 

De LeefOptimaal hypotheek

De LeefOptimaal Hypotheek is een combinatie van een belegging of een gemengde polis en een maximale hypotheek. U kunt een gedeelte (meestal tot 6%)van uw ingelegde geld vrij besteden, hiernaast kunt u de financiering aanpassen mocht uw financiële omstandigheden veranderen. De hypotheekvorm is erop gericht om extra geld over te houden, zodat u uw huidige leefstijl kunt behouden in een mooie woning tegen een aantrekkelijke maandlast.

De leefoptimaal hypotheek is erg interessant voor mensen die zelf een som geld achter de hand hebben. Deze hypotheek speelt in op de nieuwe belastingregels om de belastingaftrek van uw hypotheek maximaliseren. U moet er natuurlijk wel op letten dat u bij een beleggingsfonds geen gegarandeerde resultaten heeft. Lees daarom altijd even de financiële bijsluiter en de voorwaarden voor u gaat afsluiten.

Wonen.webzo is verder geen hypotheekbemiddelaar, indien u een hypotheek offerte wilt aanvragen moet u dat elders doen, bijvoorbeeld via de website van een erkende hypotheekadviseur.


Woonwinkels
Adviseurs
Architecten
Styling
Binnenhuisarchitecten

Bouwen
Klusbedrijven
Beveiliging
Renovatie
Woningonderhoud

Verhuisbedrijven
Makelaars
Woninginrichting
Kleurgebruik
Design

Accessoires
Kamerplanten
Kunst
Woonwarenhuizen
Huishoudelijke apparatuur

Meubeldesign
Interieur decoratie
Interieuradvies
Huis inrichting
Design meubels