Effectenhypotheek
Garantie hypotheek
Gemengde hypotheek
Hybride hypotheek
Krediethypotheek

Lineaire hypotheek
Spaarhypotheek

Haarden en Kachels
Serre's
Tuinmeubels
Plafonds
Vloeren

Wanden en Deuren
Garagedeuren
Zonwering
Doe Het Zelf
HovenierSitemap

 

 

Looptijd hypotheek

De looptijd van een hypotheek is de tijd waarover de lening wordt aangegaan. In deze tijd dient de aflossingen van de lening plaats te vinden. Over het algemeen is de looptijd 30 jaar, maar afwijkingen hiervan zijn mogelijk. Dit is omdat de aftrekbaarheid van uw de rente van uw nieuwe hypotheek is beperkt tot 30 jaar. Door de looptijd van 30 jaar word een hypotheek betaalbaar, en de hypotheekrenteaftrek wordt ten volle benut.

In sommige gevallen is het fiscaal verstandig om de hypotheekduur in te korten of te verlengen, bijvoorbeeld om maximaal de renteaftrek te benutten.Toch kunnen er redenen zijn om de looptijd van een hypotheek aan te passen. Laat u adviseren door een deskundig en onafhankelijke hypotheekadviseur van Uw hypotheekadviseur. Hij of zij kan u voorrekenen welke looptijd het beste bij uw situatie past.

Wonen.webzo is verder geen hypotheekbemiddelaar, indien u een hypotheek offerte wilt aanvragen moet u dat elders doen, bijvoorbeeld via de website van een erkende hypotheekadviseur.


Woonwinkels
Adviseurs
Architecten
Styling
Binnenhuisarchitecten

Bouwen
Klusbedrijven
Beveiliging
Renovatie
Woningonderhoud

Verhuisbedrijven
Makelaars
Woninginrichting
Kleurgebruik
Design

Accessoires
Kamerplanten
Kunst
Woonwarenhuizen
Huishoudelijke apparatuur

Meubeldesign
Interieur decoratie
Interieuradvies
Huis inrichting
Design meubels