Aflossingsvrije hypotheek
Annuïteitenhypotheek
Beleggingshypotheek
Depot hypotheek
Effectenhypotheek

Garantie hypotheek
Gemengde hypotheek
Hybride hypotheek
Krediethypotheek
Leefoptimaal
Hypotheek

Lijfrentehypotheek
Lineaire hypotheek
Opmaat hypotheek
Single hypotheek
SpaarhypotheekSitemap

 

 

De Opmaat hypotheek

De opmaat hypotheek is in feite een andere naam voor de aflossingsvrije hypotheek. Dit is verzonnen door een grote bank als onderdeel van een marketing campagne. Het gebeurt regelmatig dat de grote banken en verzekeraarnieuwe hypotheekvormen verzinnen die niet veel van bestaande hypotheekvormen afwijken. U als slimme consument trapt hier natuurlijk niet in, u laat u niet door marketing misleiden.

Bij de opmaat Hypotheek lost u dus gedurende de looptijd uw hypotheek niet af, maar betaalt u premie voor een kapitaalverzekering, waarbij u keuze heeft tussen sparen en beleggen. Hiermee bouwt u een tegoed op, waarmee u de hypotheek aan het einde van de looptijd in één keer kunt aflossen. Het is ook aan te raden om tegen een klein, extra bedrag een aanvullende overlijdensrisico verzekering af te sluiten. Dan komen uw nabestaanden niet in financiële moeilijkheden als u komt te overlijden.

Wonen.webzo is verder geen hypotheekbemiddelaar, indien u een hypotheek offerte wilt aanvragen moet u dat elders doen, bijvoorbeeld via de website van een erkende hypotheekadviseur.


Woonwinkels
Adviseurs
Architecten
Styling
Binnenhuisarchitecten

Bouwen
Klusbedrijven
Beveiliging
Renovatie
Woningonderhoud

Verhuisbedrijven
Makelaars
Woninginrichting
Kleurgebruik
Design

Accessoires
Kamerplanten
Kunst
Woonwarenhuizen
Huishoudelijke apparatuur

Meubeldesign
Interieur decoratie
Interieuradvies
Huis inrichting
Design meubels