Woonkamer
Keuken
Badkamer
Slaapkamer
Tuin

Woonstijl
Interieur
Kunst
Meubels
Aankleding

Verlichting
Verwarming en Klimaat
Sanitair
Kozijnen en Ramen
Raamdecoratie

Haarden en Kachels
Serre's
Tuinmeubels
Plafonds
Vloeren

Wanden en Deuren
Garagedeuren
Zonwering
Doe Het Zelf
HovenierSitemap

 

 

De singles hypotheek

Wilt u in uw eentje een huis kopen? Alleenstaanden hebben hier vaak meer moeite mee dan mensen met een relatie. Als single een eigen woning kopen heeft dan ook aardig wat voeten in aarde. De huizenprijzen zijn in Nederland bijzonder hoog, waardoor het lastig is met een enkel modaal inkomen een passende hypotheek te vinden. Daarom is het voor alleenstaanden moeilijk de financiering van een huis rond te krijgen. U wilt uw hypotheek natuurlijk betaalbaar houden.

Toch bestaan er verschillende mogelijkheden om toch het huis van uw dromen te kopen. Het liefst houdt u dan uw hypotheeklasten dan zo laag mogelijk. U heeft tenslotte maar één inkomen waarop u uw hypotheek kan baseren. Met de Singles Hypotheek is dat mogelijk. Deze hypotheek is speciaal bedoeld voor singles, en is zo afgesteld dat u als alleenstaande maximaal belastingvoordeel behaalt.

Wonen.webzo is verder geen hypotheekbemiddelaar, indien u een hypotheek offerte wilt aanvragen moet u dat elders doen, bijvoorbeeld via de website van een erkende hypotheekadviseur.


Woonwinkels
Adviseurs
Architecten
Styling
Binnenhuisarchitecten

Bouwen
Klusbedrijven
Beveiliging
Renovatie
Woningonderhoud

Verhuisbedrijven
Makelaars
Woninginrichting
Kleurgebruik
Design

Accessoires
Kamerplanten
Kunst
Woonwarenhuizen
Huishoudelijke apparatuur

Meubeldesign
Interieur decoratie
Interieuradvies
Huis inrichting
Design meubels